Dit zijn wij, FRMWRK

Wij helpen ondernemers online te groeien. Dat is onze missie!

FRMWRK is een club van gepassioneerde specialisten die zich iedere dag verder ontwikkelen. Met 25 collega's helpen wij ondernemers structureel te groeien met de inzet van Magento 2, Drupal in combinatie met onze bewezen Online Marketing roadmap strategie. 

Nóg beter worden. Samen met jou.

FRMWRK ontwikkelt. We vinden het belangrijk dat je blijft groeien in je kennis en kunde. Het is daarbij van belang om te weten welke ambities je koestert en welke ervaring je hebt opgedaan. Wij willen het beste uit jou halen, zodat je zo optimaal mogelijk kan meewerken aan onze successen.

FRMWRK in een notendop.

Website & E-commerce development

Persoonlijke groeiberg

Gezellig vrijmibo's

Persoonlijke ontwikkeldagen

Ervaren specialisten

Gezamenlijk lunchen op kantoor

Onze ambitie 

Wij hebben een heldere ambitie: Al onze klanten succesvol laten ondernemen op een werkplek waar wij blij van worden en onszelf kunnen ontwikkelen. Wij maken dit waar door ons iedere dag optimaal in te zetten voor de ambitie van onze klant, onszelf steeds een beetje beter te maken door te focussen op onze persoonlijke groei, open te zijn naar elkaar en onze klanten en elkaar te vertrouwen!

Eerlijkheid duurt het langst!

Wij werken met een typisch ‘niet lullen maar poetsen’ mentaliteit, maar hiervoor hoef jij geen Rotterdammert te zijn hoor, al kom jij uit het noorden van het land, praat jij met de zachte g of ben jij geïmmigreerd, wij respecteren jou! Wel is het van belang dat je in het Nederlands kan communiceren met onze Nederlandse klanten.

Zodra je bij ons solliciteert zal je eerst een aantal games doorlopen, die gefaciliteerd worden door onze partner eQualture. Deze games zijn gelinkt aan de expertises en competenties die nodig zijn voor de desbetreffende functie waarvoor jij solliciteert. Middels deze gamification kijken wij naar jouw cognitieve vaardigheden en gedragseigenschappen. Zo bepalen we of jouw kennis, kunde en ervaring matcht met onze vacature. Bovendien wordt jouw salaris hierop gebaseerd. Op basis van jouw kennis, kunde en ervaring en op basis van de rol die jij vervult plaatsen wij jou op een groeiberg. En iedereen heeft gelijke kansen om op de groeiberg te groeien.Een aantal gave klanten van ons ..

"We waren van FRMWRK gecharmeerd omdat ze vanuit hun kracht spraken."

John Sunderraj, Eastern Trading Agencies

Onze prijzenkast

 

Wordt ook een FRMWRK'er

Ben je enthousiast geworden om te komen werken bij ons? Solliciteer dan op een van onze openstaande vacatures en wie weet speel je binnenkort samen met je nieuwe collega's een potje FIFA op onze gave werkplek.