Full Stack developer

Solliciteer nu

Full Stack developer


Binnen ons development team zijn wij per direct op zoek naar twee full stack ontwikkelaars. Ben jij een ontwikkelaar die zowel aan de slag kan met de front-end, maar ook een deepdive kan doen in de back-end code? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wat is jouw missie als full stack developer?

Binnen ons ontwikkelteam werk je in nauwe samenwerking met je collega's en onze klant aan een passende oplossing die een positieve bijdrage levert aan de (groei)ambities en doelen van onze klant. Je ontwikkelt op een efficiënte manier, met de beste passende technieken aan een kwalitatief goed werkend product. Tijdens de ontwikkeling houd je rekening met het feit dat het product continue moet worden doorontwikkeld en dus uitbreidbaar en beheersbaar moet zijn. Je voorkomt de zogenaamde technical debt. Daarnaast heb je oog voor veiligheid en ontwikkel je een stabiel product. Je houdt rekening met de eindgebruiker waarvoor je het product maakt, oftewel gebruikersvriendelijkheid staat hoog in het vaandel. Kortom, samen met je collega's ontwikkel je producten waar jij en jouw collega's trots op zijn en die een positieve bijdrage leveren aan de ambities van onze klant!

Dit ben jij.

 • Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding in de richting van informatica;
 • Je vind het leuk om zowel aan de front- als back-end aan de slag te gaan;
 • Je bent kritisch, creatief en analytisch;
 • Je hebt kennis en ervaring in het werken met Drupal en/of Magento;
 • Je bent een ster in het werken met PHP en hebt al enige ervaring hiermee;
 • Je bent up-to-date over de laatste ontwikkelingen omtrent jouw vakgebied en deelt graag jouw kennis met andere;
 • Je ontwikkelt jouw programmatuur object georiënteerd (OOP);
 • Je wordt enthousiast van API's en Javascript frameworks zoals Angular en React;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;

Heb je al kennis en ervaring met Drupal en Magento? Super!

Heb je dit nog niet, maar ben je wel een kei in PHP programmeren? Geen probleem! Wij zorgen voor een persoonlijke buddy die jouw binnen afzienbare tijd de kneepjes van het Drupal en Magento vak leert kennen, zodat jij in volle vaart mee kan werken aan de mooie projecten voor onze klanten.

Drupal of Magento?

Binnen FRMWRK hebben we twee verschillende teams waar we kandidaten voor zoeken. We beschikken over een E-commerce team die werkt met Magento en we hebben een team dat focust op applicaties met behulp van Drupal.

Gaat jouw voorkeur uit naar een van deze teams? Geef het gerust aan bij jouw sollicitatie!

Wat wij je aanbieden!

 • Een hecht en informeel team met ambitieuze collega's;
 • 25 vakantiedagen per jaar en daarbovenop nog de nationale feestdagen, hierdoor heb je tijd zat om even goed tot rust te komen;
 • Veel aandacht aan jouw persoonlijke ontwikkelbehoeftes, hiervoor hebben wij een keer peer maand een personal developmentdag;
 • Een persoonlijk opleidingsbudget om jouw doorgroeimogelijkheden te realiseren; 
 • Reiskostenvergoeding en een inflatiecorrectie;
 • Thuiswerken in overleg;
 • Prima salaris dat aansluit op jouw functie en ervaring;
 • Vrijdagmiddagborrels om het weekend goed in te luiden;
 • Een plek in onze FIFA League die iedere lunchpauze fanatiek wordt gespeeld;

Ontmoet je collega's

Jelle

Back-end Developer

Thijs

Back-end Developer

Nick

UX Ontwikkelaar

Kim

Scrum Master

Ivo

Q&A Medewerker

Kevin

Front-end Developer

Jacco

Back-end Developer

Karsten

Team Lead

Olga

Back-end Developer

Stefan

Front-end Developer

Zurich

Back-end Developer

Johan

Scrum Master

Een uitdagende werkdag? Ongetwijfeld!

08:45 uur: Je komt binnen en je wordt enthousiast begroet door jouw collega's. Bij de koffieautomaat staat Ilona (officemanager) en zij vraagt geïnteresseerd hoe het met jouw vriendin is, je had haar namelijk twee weken geleden verteld dat ze ging solliciteren bij een nieuwe werkgever.

09:10 uur: Ze roepen je voor de dagelijkse stand-up. Je vertelt wat je gisteren hebt gedaan en waar je vandaag mee aan de slag gaat. Je hoort dat je collega Thijs, back-end developer, vast loopt bij de ontwikkeling van een nieuwe functionaliteit van onze klant Schoonenberg. Je herkent dit probleem en je hebt een idee hoe je hem kan helpen. Je biedt aan om na de stand-up even bij hem te gaan zitten om even mee te kijken.

10:00 uur: Er staat een Sprint-meeting gepland met onze klant Pluimen. Er staan weer gave nieuwe functionaliteiten in de backlog, waar jij ideeën bij hebt. Tijdens de sprint-meeting met je collega's, Kim (Scrum Master), Kevin (Front-end ontwikkelaar), Jelle (Back-end ontwikkelaar) en Rheinald en Linda van Pluimen wordt er inhoudelijk gesproken over de wensen. 

12:00 uur: In de tussentijd is onze lunchroom omgetoverd in Spaanse sferen. Vandaag staat onze themalunch van Q1 op het programma. Lekkere Spaanse tapas staan op jouw te wachten. Iedereen is aanwezig en het is een gezellige sfeer.

13:00 uur: Tijd om weer aan de slag te gaan. Je collega Jordy (onze service manager), loopt naar je toe en vraagt of je hem kan assisteren. Er is een issue bij Pluimen, het verzilveren van de Pluimcode geeft een fout. Jij gaat hier direct mee aan de slag. Na wat speurwerk heb je de fout ontdekt. Je maakt een aparte branch aan en doet een aanpassing aan de code en doet een commit. Je vraagt je collega Kevin om jouw code nog even te reviewen. Kevin geeft een Thumbs up en je kan jouw code mergen naar de master branch. Jouw fix staat klaar om geautomatiseerd naar de test-omgeving te worden gerealised via Gitlab CI. Jordi neemt contact op met de klant en zij geven ook groen licht. Jouw masterpiece wordt gedeployed naar de productie-omgeving. 

16:30 uur: De tijd vliegt, het is inmiddels 16:30 uur, je krijgt een melding in je scherm dat je naar de tandarts moet. Je had dit al in de stand-up aangegeven, dus iedereen weet ervan. Je pakt je jas en je roept "Tot morgen". Jouw werkdag zit erop! Je zit voldaan in de metro, je hebt weer een leuke dag gehad.

Enthousiast? 

Ben jij tussen de 32 en 40 uur beschikbaar en wordt je enthousiast van het lezen van deze vacature? Dan ben jij de FRMWRK'er die wij zoeken. Solliciteer nu via onze sollicitatiebutton en wie weet zien we elkaar binnenkort!                                                                         

Heb je nog vragen over de vacature of wil je meer informatie ontvangen, neem dan contact op met Thomas (thomas@frmwrk.nl). Hij kan je alle ins en outs vertellen over de vacature en FRMWRK zelf.