Full Stack Magento developer

Solliciteer nu

Full Stack Magento developer

Binnen ons Magento team zijn wij per direct op zoek naar twee full stack ontwikkelaars. Ben jij een ontwikkelaar die zowel aan de slag kan met de front-end, maar ook een deepdive kan doen in de back-end code? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Jouw missie als Magento Full Stacker 

Binnen ons Magento ontwikkelteam werk je in nauwe samenwerking met je collega's en onze klant aan een passende oplossing die een positieve bijdrage levert aan de (groei)ambities en doelen van onze klant. Je ontwikkelt op een efficiënte manier, met de beste passende technieken aan een kwalitatief goedwerkend product. Tijdens de ontwikkeling houd je rekening met het feit dat het product continue moet worden doorontwikkeld en dus uitbreidbaar en beheersbaar moet zijn. Je voorkomt de zogenaamde technical debt. Daarnaast heb je oog voor veiligheid en ontwikkel je een stabiel product. Je houd rekening met de eindgebruiker waarvoor je het product maakt, oftewel gebruikersvriendelijkheid staat hoog in het vaandel. Kortom, samen met je collega's ontwikkel je aan producten waar jij en jouw collega's trots op zijn en die een positieve bijdrage leveren aan de ambities van onze klant!

Dit ben jij 

 • Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding in de richting van informatica;
 • Je vind het leuk om zowel aan de front- als back-end aan de slag te gaan;
 • Je bent kritisch, creatief en analytisch;
 • Je bent een ster in het werken met PHP en hebt al enige ervaring hiermee;
 • Je bent up-to-date over de laatste ontwikkelingen omtrent jouw vakgebied en deelt graag jouw kennis met andere;
 • Je ontwikkelt jouw programmatuur object georiënteerd (OOP);
 • Je wordt enthousiast van API's en Javascript frameworks zoals Angular en React;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;

Heb je al kennis en ervaring met Magento? Super!

Heb je dit nog niet, maar je bent wel een kei in PHP programmeren, geen Probleem! Wij zorgen voor een persoonlijke buddy die jouw binnen afzienbare tijd de kneepjes van Magento2 leert kennen, zodat jij volgas mee kan ontwikkelen aan mooie projecten voor onze klanten

Wat wij je aanbieden!

 • Een hecht en informeel team met ambitieuze collega's;
 • 25 vakantiedagen per jaar en daarbovenop nog de nationale feestdagen, hierdoor heb je tijd zat om even goed tot rust te komen;
 • Veel aandacht aan jouw persoonlijke ontwikkelbehoeftes, hiervoor hebben wij een keer peer maand een developmentdag;
 • Een persoonlijk opleidingsbudget om jouw doorgroeimogelijkheden te realiseren;
 • Reiskostenvergoeding en een inflatiecorrectie;
 • Thuiswerken in overleg;
 • Prima salaris dat aansluit op jouw functie en ervaring;
 • Vrijdagmiddagborrels om het weekend goed in te luiden;
 • Een plek in onze FIFA League die iedere lunchpauze fanatiek wordt gespeeld;

Ontmoet je collega's 

Karsten

Team Lead

Jacco

Back-end Developer

Olga

Back-end Developer

Stefan

Front-end Developer

Johan

Scrum Master

Zurich

Back-end Developer

Een uitdagende werkdag? Ongetwijfeld! 

08:30: Je komt binnen en je wordt begroet door Nick (UX designer). Je vraagt of het een beetje lukt met het nieuwe design van Aanbiedingsfiets. Hij vertelt enthousiast waar hij mee bezig is en laat wat screenshots zien. Langzaam druppelen er steeds meer collega's binnen.

09:10: Je loopt naar de sta(nd-up)tafel voor de dagelijkse stand-up. Het rondje begint en iedereen vertelt over wat zij hebben gedaan en wat ze vandaag gaan doen. Het is dinsdag dus een deel van het team, waaronder ook jij, gaan aan de slag met het Magento collectief, ons basis fundament waarop wij onze commerce klanten uitrollen. Jordy (servicemanager) geeft aan dat er gisteren een melding is gekomen dat vandaag een security update wordt gereleased. Zodra deze uitkomt laat hij dit weten. Voordat je aan de slag gaat, gaan jullie met team nog even zitten om samen te kijken aan welke issues er gewerkt moet gaan worden. Als Full Stacker, kan jij aan de slag met zowel front-end als back-end issues. Jullie besluiten dat jij vandaag een issue in de productdetailpagina voor je rekening neemt. 

12:00 uur: Tijd voor de lunch. Een aantal collega's hebben een lunchpotje gemaakt. Jij doet hieraan mee, waardoor er allerlei lekkers al op tafel staat. Je hoort een hoop gejuich bij The Couch, een grote groep Collega's zijn fanatiek FiFa aan het spelen. Je gaat even kijken en speelt een potje mee.

13:00 uur: Je gaat weer lekker aan de slag. Jordy staat naast je bureau. De Security patch is zojuist gereleased. Dit betekent dat je vol aan de bak moet gaan om alle platformen te patchen. Zoals altijd heeft onze hostingpartner Byte er al voor gezorgd dat het eerste pleisterwerk al is gebeurd, dus overhaast werken is niet nodig. Gedisciplineerd ga je aan de slag en patch je samen met je collega's een voor een de Magento webshops op onze test-omgevingen. Alles is gepatched en gecommit. Nu is het zaak dat Ivo (Q/A medewerker) nog een aantal functionele tests en een paar unit tests draait. Yes! Alles is succesvol verlopen, de patches kunnen worden gedeployed naar de productie-omgevingen.

16:00 uur: Tijd voor jouw maandelijkse half uurtje praten over jouw groei. Samen met Thomas (Coach) ga je in gesprek over je persoonlijke ontwikkeling. Je wil graag een bijeenkomst gaan bijwonen over progressive webapps. Thomas geeft aan dat dit prima binnen je persoonlijke opleidingsbudget valt en dat je hier zeker naar toe moet gaan! Je komt terug op je werkplek en meld je gelijk aan voor dit event, gaaf!

17:00 uur: Het is alweer bijna 17:00 uur. De dag is weer voorbij gevlogen. Morgen staat de Sprint 0 voor een nieuwe klant te wachten. Je kijkt uit naar een nieuwe werkdag morgen!

Bekijk onze cases! Een case waarop jij aan de slag kan ..

CROP

Dé autoriteit in paints en non-paint producten binnen Europa.

Aanbiedingsfiets

Dé fietsspecialist van het Groene Hart.

Matson Naaimachines

Dé online naaimachine speciaalzaak van Nederland.

Enthousiast?

Ben jij tussen de 32 en 40 uur beschikbaar en wordt je enthousiast van het lezen van deze vacature? Dan ben jij de FRMWRK'er die wij zoeken. Solliciteer nu via onze sollicitatiebutton en wie weet zien we elkaar binnenkort!

Heb je nog vragen over de vacature of wil je meer informatie ontvangen, neem dan contact op met Thomas (thomas@frmwrk.nl). Hij kan je alle ins en outs vertellen over de vacature en FRMWRK zelf.