Magento developer

Solliciteer nu

Magento Developer

De ongelimiteerde expert achter Magento

🎓 MBO, Bachelor & Master  🕑 32 - 40 uur  📍 Rotterdam  🤔 2-6 jaar werkervaring 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Hoe maak jij onze klanten blij?

De klanten hun webshopomzet laten groeien dat is wat we willen! Jij doet dit door de nodige code te schrijven aan de front-of backend zijde. Geen uitdaging is jou te veel. Je houdt ervan om op een creatieve wijze zo veel mogelijk uit Magento te halen en de voortgang terug te koppelen aan de klant. Door jouw skills is er een webshop ontstaan met een wow-factor. Alles zodat wij eindigen met een tevreden klant. 

Jouw missie als Magento developer

In jouw rol als Magento developer maak jij onderdeel uit van onze Magento tak in het ontwikkelteam. Jij bent in staat om de nodige code te schrijven en tot het customizen van bestaande tot nieuwe modules. Daarnaast draai je jouw hand niet om voor wat shopconfiguratie, zodat alles in de webshop op rolletjes loopt. Zowel in de project- als de roadmapfase (fase na oplevering) werken wij in sprints. Oftewel, op basis van korte ontwikkelrondes bouw je samen met je collega's én in continue overleg met de klant aan een kwalitatief goed werkend eindproduct. Wij kunnen hierdoor gericht groei creëren bij de klant. 

Heb je daarnaast een gezonde drive om dingen beter te doen? Perfect! Binnen jouw rol lever je niet alleen een kwalitatief goed werkend product, ook denk je continue mee met onze klant. Zie je iets voorbij komen bij een andere webshop of heb je gelezen over een toffe nieuwe feature én denk je: "Dit zou echt goed passen bij één van onze klanten", dan aarzel je niet, dan stel jij dit direct voor! 

Dit ben jij

✅ Je bent een ervaren en ambitieuze developer;
 Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in het werken met Magento 1 en/of 2;
 Je bent kritisch, creatief en analytisch;
 Je kan en wil graag met klanten schakelen;
 Je bent een ster in het werken met PHP en hebt hier al enige ervaring mee;
 Je bent up-to-date over de laatste ontwikkelingen omtrent jouw vakgebied;
 Je wordt enthousiast van API's én Javascript frameworks zoals React;
 Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
✅ Je bent woonachting in Nederland.

Adobe certified Professional

Wil jij ook zo graag een certificaat zoals Adobe Certified Expert-Magento Commerce Front-End Developer of  Adobe Certified Professional—Magento Commerce Developer achter je naam kunnen zetten?! Geen probleem! Wij gaan samen met jou aan de slag om dit zo snel mogelijk voor elkaar te boksen.

Wat wij je aanbieden

➡️ Een hecht en informeel team van online specialisten;
➡️ Mogelijkheid om thuis te werken;
➡️ 25 vakantiedagen per jaar met daarbovenop de nationale feestdagen;
➡️ Een persoonlijk ontwikkelbudget en aandacht voor jouw ontwikkelbehoeftes;
➡️ Ruimte om je extra te ontwikkelen op onze maandelijkse persoonlijke ontwikkeldag;
➡️ Een vaste groeibeloning als jij je ontwikkelt;
➡️ Een vergoeding voor reis- en thuiswerkkosten;
➡️ Regelmatige leuke en gezellige borrels;
➡️ Tot slot, bieden wij je natuurlijk ook een goed pensioen.

Ontmoet je collega's van ons ontwikkelteam

Johan

Chef Operatie

Kevin

Team lead

Karsten

Tech lead

Ezra

Frontend developer

Kevin

Frontend developer

Elena

Frontend developer

Zurich

Backend developer

Mario

Backend developer

Doyle

Backend developer

Jeffrey

Project Manager

Sharon

Project Manager

Ivo

Q/A medewerker

Enthousiast? 

Ben jij tussen de 36 en 40 uur beschikbaar en word je enthousiast van het lezen van deze vacature? Dan ben jij de FRMWRK'er die wij zoeken. Solliciteer nu via onze sollicitatiebutton en wie weet zien we elkaar binnenkort!                                                                         

Heb je nog vragen over de vacature of wil je meer informatie ontvangen, neem dan contact op met Alyssia of Thomas (talent@frmwrk.nl). Zij kunnen je alle ins en outs vertellen over de vacature en FRMWRK zelf.

Druk jij hieronder op de 'solliciteer nu' button? Dan wordt je doorverwezen naar een aantal games. Hè dat is net effe een andere manier van solliciteren. Klopt! Dat komt omdat wij bij FRMWRK voor gelijkheid staan. Wij werken namelijk met een typisch ‘niet lullen maar poetsen’ mentaliteit, maar hiervoor hoef jij geen Rotterdammert te zijn hoor. Al kom jij uit het noorden van het land, praat jij met de zachte g of ben jij geïmmigreerd, wij respecteren jou! Daarom maken wij gebruik van een onbevooroordeelde sollicitatiegame. Deze game test enkel jouw kennis en skills, zodat jij rechtvaardig wordt beoordeeld. 

We only hire candidates who are located in the Netherlands and speak the Dutch language. The reason for this is the fact that we are a Dutch oriented agency, therefor it’s important that our employees can communicate in Dutch with each other and our clients. Within our company it’s possible to work from home, however we do prefer if our employees work at the office at least once a week. This way all our employees have time to bond and everybody stays connected. 

Een uitdagende werkdag? Ongetwijfeld!

09:00 uur: Je start je computer op en neemt met een verse kop koffie deel aan ons wekelijks virtueel koffiemomentje. Je wordt in het koffiemomentje enthousiast begroet door jouw collega's. Je praat met jouw collega's Ivo (Tester) en Cindy (Office Manager) wat over het nieuws en maakt wat flauwe grappen. Een lekkere start van de ochtend!

09:15 uur: Na het koffiemomentje start de dagelijkse stand-up. Je vertelt wat je gisteren hebt gedaan en waar je vandaag mee aan de slag gaat. Je hoort dat je collega Zurich (Backend developer) vastloopt bij de ontwikkeling van de nieuwe add to cart functionaliteit van onze klant. Je herkent dit probleem en je hebt een idee hoe je hem kan helpen. Je biedt aan om na de stand-up bij hem te gaan zitten om even mee te kijken.

10:00 uur: Er staat een Teams-meeting gepland voor de derde sprint van onze klant. Er staan weer gave nieuwe functionaliteiten in de backlog, waar jij ideeën bij hebt. Tijdens de sprint-meeting met je collega's, Jeffrey (Scrum Master), Elena (Frontend developer), Zurich (Backend developer) en de klant wordt er inhoudelijk gesproken over de wensen. 

12:00 uur: Inmiddels is het alweer lunchtijd, tijdens het eten van jouw lunch schep jij even frisse lucht door een wandeling buiten te maken. 

13:00 uur: Tijd om weer aan de slag te gaan. Je collega Dennis (onze service manager), belt je en vraagt of je hem kan assisteren. Er is een issue bij de klant, het verzilveren van de kortingscode geeft een fout. Jij gaat hier direct mee aan de slag. Na wat speurwerk heb je de fout ontdekt. Je maakt een aparte branch aan en doet een aanpassing aan de code en doet een commit. Je vraagt je collega Karsten (Techlead) om jouw code nog even te reviewen. Karsten geeft een virtuele Thumbs up en je kan jouw code mergen naar de master branch. Jouw fix staat klaar om geautomatiseerd naar de test-omgeving te worden gerealised via Gitlab CI. Dennis neemt contact op met de klant en zij geven ook groen licht. Jouw masterpiece wordt gedeployed naar de productie-omgeving. 

16:30 uur: Voordat jouw werkdag erop zit heb jij nog een half uurtje jouw maandelijkse groeigesprek met Thomas (Chef persoonlijke ontwikkeling).  Je praat met Thomas over je ambities en geeft aan dat je jezelf graag verder wil verdiepen in de PWA studio van Magento. Hiervoor maak je gelijk een doel aan in ons ontwikkelplatform TruQu. Je rond het gesprek af door de actiepunten te bespreken die je aan dit doel wil koppelen. Weer genoeg ontwikkeling om mee aan de slag te gaan!

17:00 uur: De tijd vliegt, jouw werkdag zit er alweer op. Je krijgt een melding van Leandro (SEO specialist) in Slack dat de online FRMWRK pubquiz gaat starten. Je pakt nog even snel wat snacks en wat te drinken, zodat jij klaar bent om de strijd aan te gaan tegen jouw collega's!