Vanwege COVID-19 nemen we geen sollicitaties aan. Wil je een notificatie ontvangen zodra je weer kunt solliciteren?Notificeer mij

Office Manager

Notificeer mij

Office Manager

De organisatorische duizendpoot

🎓MBO+ 🕑 24-32 uur  📍 Rotterdam 🤔 2+ jaar werkervaring 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wie ben jij?

Als officemanager ben jij de drijvende kracht achter onze organisatie. Jij bent de regelaar die moeiteloos en proactief schakelt tussen verschillende werkzaamheden en partijen. Jouw passie ligt in het ontzorgen van mensen, zowel collega's als bezoekers, en je draait je hand niet om voor administratief werk en routineklussen. Met jouw vriendelijke en gastvrije houding ben je het eerste aanspreekpunt voor bezoekers en collega's, en weet je altijd een warm welkom te bieden. Jouw sterke communicatieve vaardigheden maken dat je gemakkelijk contact legt en relaties onderhoudt. Geen probleem is voor jou te groot, want met jouw oplossingsgerichte instelling vind je altijd een passende oplossing. Door jouw oog voor detail en organisatorisch talent verloopt alles op rolletjes en blijft het kantoor een geoliede machine.

Wat ga je doen?

  • Je bent het eerste aanspreekpunt voor belletjes en bezoek, maar ook voor collega's met facilitaire, organisatorische of administratieve vragen;

  • Je bent verantwoordelijk voor HR-administratieve taken, zoals loon- en ziekteverzuim administratie;

  • Je bent verantwoordelijk voor operationele werkzaamheden ten behoeve van de on- en offboarding van FRMWRK-ers;

  • Je bent verantwoordelijk voor facilitaire werkzaamheden en schakelt daarin met externe partijen;

  • Je bent verantwoordelijk voor het organiseren van evenementen en bijzondere gelegenheden, zoals onze FRMWRK uitjes en borrels, maar bijvoorbeeld ook jubilea en verjaardagen;

  • Je bent verantwoordelijk voor het regelen van geschenken en cadeautjes (denk aan kaartjes en cadeautjes voor onze FRMWRK'ers en waar nodig klanten) en alles dat daarbij komt kijken;

  • Je bent verantwoordelijk voor ons voorraadbeheer. Denk aan boodschappen en kantoorartikelen, zodat het kantoor alles heeft wat we nodig hebben.

De organisatie & cultuur

FRMWRK is ontstaan uit het avontuur van twee broers, Thomas en Ronald, die 26 jaar geleden besloten om samen een bedrijf te starten. Wat begon als een bescheiden onderneming is uitgegroeid tot een ware e-commerce bureau met 25-30 toegewijde FRMWRK-ers die allemaal hun eigen expertise hebben, van development en online marketing tot sales, finance en hr.

Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door een 'niet lullen maar poetsen' mentaliteit, waarbij we vasthouden aan een aantal belangrijke kernwaarden: ambitie, samen, open en verantwoordelijkheid. Elke dag streven we ernaar een stapje verder te gaan, omdat we geloven dat groei essentieel is voor succes. Samenwerking staat bij ons centraal, omdat we ervan overtuigd zijn dat teamwork makes the dream work. We zijn succesvol door open en eerlijk met elkaar te communiceren, op een directe, heldere en respectvolle manier. Daarnaast bieden we veel flexibiliteit en vrijheid, omdat we ons verantwoordelijk voelen voor ons werk.

Bij FRMWRK is iedereen welkom, ongeacht achtergrond, leeftijd, gender, geloofsovertuiging of seksuele geaardheid. We streven naar een inclusieve bedrijfscultuur waarin iedereen zich gelijkwaardig en thuis voelt. Hierbij staat een informele en minimale hiërarchische cultuur centraal. Daarnaast hechten we veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling en bieden we meer dan genoeg mogelijkheden voor groei en zelfontplooiing.

Wie zoeken wij:

Het onderstaande zien we graag terug in jouw profiel:   

✅ Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
✅ Je hebt affiniteit met HR en facility;
✅ Je bent flexibel en bereid om in ieder geval 2-3 dagen in de week naar kantoor te komen;
✅ Je werkt zelfstandig, maar je kunt goed schakelen en samenwerken met mensen wanneer nodig;
✅ Je bent digitaalvaardig en kan jezelf makkelijk wegwijs maken in verschillende systemen en tools;
✅ Je hebt sterke schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden in het Nederlands en Engels;
✅ Je hebt sterke organisatorische- en planningsvaardigheden;
✅ Je bent proactief, kritisch en zorgvuldig;
✅ Je herkent je als type persoon in onze kernwaarden en bedrijfscultuur.

Wat wij je aanbieden

➡️ Een gezellige en informele werkplek;
➡️ Op basis van jouw opleiding en ervaring een brutosalaris tussen €2750 - €3750 per maand bij een 40-urige werkweek; 
➡️ Deelname aan onze onbeperkte vrije dagen pilot;
➡️ Mogelijkheid tot hybride werken;
➡️ Een persoonlijk ontwikkelbudget en aandacht voor jouw ontwikkelbehoeftes;
➡️ Een vaste groeibeloning als jij je ontwikkelt; 
➡️ Een vergoeding voor reis- en thuiswerkkosten;
➡️ Tot slot, bieden wij je natuurlijk ook een goed pensioen. 

Enthousiast?

Ben jij 24-32 uur beschikbaar en word je enthousiast van het lezen van deze vacature? Dan ben jij de FRMWRK'er die wij zoeken! Solliciteren kan t/m vrijdag 10 mei, maar bij veel aanmeldingen kan de vacature eerder worden gesloten. Wees er dus snel bij!

Heb je nog vragen over de vacature of wil je meer informatie ontvangen, neem dan contact op met Alyssia (talent@frmwrk.nl). Zij kan je alle ins en outs vertellen over de vacature en FRMWRK zelf.

Druk jij hieronder op de 'solliciteer nu' button? Dan wordt je doorverwezen naar een aantal games. Hè dat is net effe een andere manier van solliciteren. Klopt! Dat komt omdat wij bij FRMWRK voor gelijkheid staan. Daarom maken wij gebruik van een onbevooroordeelde sollicitatiegame. Deze game test enkel jouw vaardigheden, zodat jij rechtvaardig wordt beoordeeld.